Segíthetek? : Hívj: (004)0756-118 538
  • Email
  • simozoltan.debittech@gmail.com
  • Nyitvatartás
  • Hétfő- Péntek 9.00-15.00

Rólunk

image description

Rólunk

Az SC DEBIT-TECH SRL 2005-ben lépett be a román piacra. 

A japán AMADA cég által gyártott fémvágó szalagfűrész forgalmazói vagyunk Romániában. A vállalat Székelykeresztúron található. Professzionális gyártósoron végezzük napi szinten a fűrészszalagok végtelenítését. Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink nap mint nap ki tudjuk szolgálni, köszönhetően a több tízezer méteres alapanyagkészletünknek, aminek segítségével a legkülönbözőbb fogosztásban, típusban és méretben tudunk fűrészszalagokat gyártani a megrendelő igényei szerint. A készterméket futárszolgálattal, vagy személyesen, kollégáink által juttatjuk el a megrendelőhöz.

Cégünk az AMADA termékei mellett más neves vállalatok termékeit is értékesíti a fémfeldolgozás terén. 3Keego fúrógépek és fúrók, süllyesztők, lépcsős fúrók, lapkás fúrók is megtalálhatók általunk. A Cosen fűrészgépek képviseletével tovább tudtuk növelni a fűrészgépeink létszámát, hogy ügyfeleinket a lehető legjobb minőségben, és rövid szállítási határidővel tudjuk kiszolgálni.

Számos gépmárkát: COSEN, AMADA, BOMAR, KASTO, TMJ, BEHRINGER, PILOUS tudunk alkatrésszel kiszolgálni, és igény esetén szervizelni.

 Ha ez a bevezetés felkeltette az érdeklődését, forduljon bizalommal a Debit-tech SRL-hez, és bármikor rendelkezésére állunk.

 Sikert kívánunk munkájához, és reméljük, hogy a jövőben hozzájárulhatunk mi is cége sikeréhez.

!

Choose Your Color
Purchase now $17
You will find much more options for colors and styling in admin panel. This color picker is used only for demonstation purposes.
Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a forgalom mérésére és a felhasználói élmény biztosításához. Részletek